top of page

Creació de la campanya Estiueja per l'Hotel centenari Hostal Sport

Actualizado: 4 ene 2023



L'Hostal Sport, per nosaltres, és casa. Un espai acollidor i familiar al cor de Falset amb qui treballem des de ja fa, gairebé, una dècada.


Des de Monné Comunicació coordinem el MKT i la comunicació d'aquest establiment centenari: actualització de la pàgina web, creació de continguts pel blog, gestió de les xarxes socials, generació de newsletters, organització d'esdeveniments corporatius, ideació de campanyes promocionals... Mensualment ens reunim amb la gerència per planificar les campanyes més adients per aconseguir els objectius marcats.


El primer estiu post-pandèmia, ens van traslladar la necessitat d'atraure clients de proximitat, per les restriccions que, en aquell moment, no permitien els desplaçaments provinents de fora de Catalunya.


Com a resposta, vam crear la campanya Estiueja, reforçada amb un reportatge fotogràfic i un storytelling que proposava al públic destinatari recuperar aquells estius de quan eren petits.


Estiuejar v. intr. Passar l'estiu en algun lloc, generalment diferent d'on es viu habitualment
Estiuejar és sentir-se com a casa sense ser-hi. Té a veure amb aturar-se, descansar en un lloc concret, familiar, segur. Dedicar les vacances al "dolce far niente", oblidar-se de les corredisses i els dobles cheks a la llista de monuments a visitar. Viatjar és moviment, i tots sabem que aquest serà un estiu per desprendre’ns de l'ànsia de marxar lluny, de la pressa per veure-ho tot. Estiuejar és un verb estàtic, de l'aquí i de l'ara, del gaudir del present. És mudar-se un dies a una casa que no és teva però la sents com la segona llar. És no fer res, per fi, durant deu dies, i disfrutar-ho amb els teus. És l'any de baixar al sud, de conèixer un lloc a fons i d’acabar formant-ne part.
Fotofrafia de Rafel López Monné


15 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page