top of page

SqualOX Sport o el procés de restyling d'una marca

Actualizado: 4 ene 2023


L'Instituto de Olivotecnia és una empresa especialitzada en la creació i fabricació de productes orientats a l'alimentació funcional i la salut; el qual compta amb un producte estrella amb qui confien esportistes de primer nivell.


Des de Monné Comunicació, ens hem encarregat del canvi de naming; amb la col·laboració de la Maite i la Sara d'Amor de Marca; enfocat a millorar-ne el seu posicionament i a reforçar el valor diferencial del producte: l'esqualè. SqualOX fa referència a l'esqualè, el component estrella del suplement esportiu i a les seves qualitats oxigenants.


El naming va anar acompanyat d'un pla de comunicació enfocat a definir la identitat verbal de la marca, el seu posicionament, el pla de social media i les accions per llançar al mercat la gamma dirigida a esportistes amateurs.


Des de Monné Comunicació també ens hem encarregat d'executar part de les accions proposades al pla de comunicació, amb un quip flexible i pluridisciplinar. En aquest cas, hem comptat amb el Sergi pel shooting enfocat a crear material per xarxes socials i amb la Carol per la generació de newsletters i les accions d'inboud màrqueting.


Amb totes elles i ells, una estratègia prèvia i una coordinació contínua, aconseguim generar accions coherents enfocades als objectius marcats al pla de comunicació.





18 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page